Sıkça Sorulan Sorular

S.S.S

Takipçilerimizden gelen onlarca soruyu sizler için derledik. Online alışverişin kolaylıklarının yanında zorluklarının da olduğunu biliyoruz. Ancak bu zorlukları sizin için en az seviyeye indirmye çalıştık. Aşağıda sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Yine de bize soru sormak isterseniz iletişim kanallarından irtibata geçebilirsiniz.

Siparişim kaç gün içerisinde elime ulaşır?

Ürünleri sipariş üzerine özel olarak hazırladığımız için üretim ve test aşamasını 2 gün, kargo teslimatını ise 3 gün olarak ön görmekteyiz.

Ürünlerinizi garantisi var mıdır?

Bulut Lambası ürünleri kaliteli parçalardan titizlikle üretilmektedir. Satış sonrası kullanıcı kaynaklı hatalar dışında 1 ay garantilidir.

Kurulum için yardımcı oluyor musunuz?

İster garanti kapsamında olsun isterse de kullanıcı hatasından kayanklı durumlarda olsun satış sonrası desteğimiz her zaman devam etmektedir.

Kredi kartı dışında ödeme yönteminiz mevcut muudur?

Sitemizde PayTR sanal pos ile güvenle alışveiriş yapabilirsiniz. Ayrıca banka hesap bilgilerimiz mevcuttur. Bunun dışında diğer ödeme yöntemleri için bizimle whatsapp hattımızdan iletişime geçebilirsiniz.

Hediye göndermek istiorum, özel paketleme yapıyor musunuz?

Siparişiniz sırasında bize notlar kısmından ilettiğiniz tüm mesajları dikkatle okuyor ve o doğrultuda paketleme ve gönderim yapıyoruz.

Shopping cart

Tüm alışverişlerinizde geçerli %15 indirim kuponunuz "bulut2024"

Sign in

No account yet?

Instagram
Shop
0 items Cart
My account